tiistai 29. joulukuuta 2015

Luonnonkosmetiikan ale

Heissan rakkaat!

Tulin vaan  kertomaan, että Natural Goods Companylla on aika mahtava alennusmyynti vielä pari päivää. Alennukset ovat jopa 60 % ja toimituskulutkin ovat ilmaiset yli 50€ ostoksista. Alennusmyynti kestää tämän vuoden loppuun, joten vielä kerkeää ostoksille, mikäli niille on tarvetta.






Alessa mm. Madaran tuotteita, joista olen kirjoittanut aiemmin täällä.  Suosittelen kokeilemaan myös ihania Haut-Segala luomulaatuisia öljyjä, kuten esimerkiksi porkkanaöljy, joka antaa iholle kauniin kuulaan sävyn. Sisältää runsaasti beetakaroteenia ja sopiikin tosi hyvin käytettäväksi ennen ja jälkeen auringossa oleilun.



Öljyistä kokeilisin myös Argan-öljyä, joka on oikea ikääntyvän ihon superöljy. Sisältää paljon antioksidantteja ja e-vitamiinia, jotka uudistavat ihoa ja ehkäisevät ikääntymisen tuomia juonteita.


Vaikka aurinkoa ei viime aikoina ole juurikaan näkynyt, se ilmestyy kyllä meille vielä. Auringon paahteeseen koto-Suomessa tai etelän lomilla on hyvä varautua Biosoliksen luonnonmukaisella aurinkovoiteella. Huipputarjous, jossa saat aurinkovoiteen suojakertoimella 15 ja after sunin kaupanpäälle. Tätä merkkiä perheemme on testannut mm. Thaimaan paahteessa ja voin sanoa, että toimii.



Meikkien puolelta on nostettava Logonan kynsilakat, jotka ovat ainoana maailmassa saaneet Na True- ja BDIH-luonnonkosmetiikan sertifikaatit. Itse en ole vielä Logonan lakkoja testannut, mutta testiin menee varmasti. Ja eikö olekin herkullisen ihana sävy?

Myös Zuiin ripsiväri ansaitsee todellakin nostamisen luonnonkosmetiikan parhaimmistoon. Paras testaamani ripsari. Kestää itkut ja suomen räntä- ja vesisateet valumatta poskille tai silmien alle. Olen kuullut, että Zuiin ripsaria on verrattu jopa normikosmetiikan Sensain 38° ripsariin. 

Nyt on siis hyvä tilaisuus tutustua luonnonkosmetiikaan ja täydentää varastoja, mikäli on tarve.

Mitä ihanuuksia sinun ostoskoriisi päätyi?


Ps. Tämä ei ole maksettu mainos, enkä hyödy millään lailla postauksestani. Haluan vain kertoa, että hyväksi havaitsemiani tuoteita saa nyt halvemmala :)

Pss. Kuvat on suoraan kopioitu Natural Goods Companyn sivuilta.



-Rakkaudella Kaisa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3