maanantai 16. marraskuuta 2015

Virtaa syksyyn ja Foodinin alennuskoodi

Ihanaa maanantaita ja viikon alkua kaikille. Meillä päin viikko on alkanut lumisateessa. Taivaalta sataa jättimäisiä lumihiutaleita, jotka peittävät valkeudellaan puut ja maan. Heti on paljon valoisampaa kun lumi on maassa. Epäilen kyllä, ettei tämä valoisuus kestä kovin kauaa ja pimeys valtaa taas maan.



Nyt vuoden pimeimpään aikaan onkin hyvä miettiä, mitkä asiat tuovat voimaa ja virtaa arkeen. Itselläni tärkeimmät voiman lähteet ovat oma perheeni ja yhdessä vietetty aika. Mutta jos mennään ravinnon puolelle, aivan ehdottomat suosikit ovat vihreitä, yllätys yllätys.


Vihermehut ja erilaiset viherjuomat kuuluvat joka päiväiseen arkeeni, myös reissussa. Olen löytänyt aivan super tehokkaan ja toimivan viherjauheen. Ennen sekoittelin veteen monesta eri pussista ja purnukasta erilaisia vihreitä jauheita ja leviä ja pakko myöntää, että maku ei ollut paras mahdollinen, mutta terveysvaikutukset ennen makuelämyksiä heh.. Kesän telttareissullakin minulla oli nämä erinäiset jauheet ja pillerit mukana, joita sitten sekoittelin omasta superfood-laukustani ällöön haaleaan kanisteriveteen.

 
Nyt olen käyttänyt noin kuukauden Foodinin Viherjauhetta ja täytyy sanoa, että toimii. Lusikallinen jauhetta veden sekaan ja vihreä eliksiiri on valmis. Sekoittuu hyvin ja maistuu hyvälle. Ja ei vois helpompaa olla, eikä tarvitse kauhoa useasta eri pussista. Yhdestä mittalusikallisesta jauhetta saan päivittäiset vitamiinit ja kivennäisaineet, enkä tarvitse erillllisiä vitamiinilisiä enää (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, mm. D-vitamiini). Foodinin viherjauheet on kylmäkuivattu, jotta kaikki ravinteet säilyvät ja imeytyvät parhaalla mahdollisella tavalla elimistön käyttöön.


Toki monipuolinen ja ravitseva ruokavalio on kaiken lähtökohta. Näillä Suomen leveysasteilla se vaan on valitettava tosi asia, että ainakin kotimainen tuore vihreä alkaa kohta loppumaan. Kaupoista ei saa enää lehtikaalia ja pinaattikin rupeaa olemaan kiven alla, plus muut vihreät. Onneksi vihreitä yrttejä saa koko vuoden, mutta kalliitahan nekin ovat. Intoilen vihreän puolesta, koska se vaan on niin ravitsevaa ja tärkeää meidän hyvinvoinnillemme. Alta voitkin lukea mitä kaikkea hyvää Foodinin  viherjauhe tekee. Teksti on kopioitu Foodinin sivuilta.

"Foodinin viherjauhe on oikeaa superruokaa, sillä se:
- Edistää normaalia veren muodostumista
- Edistää normaalia hermostollista toimintaa
- Edistää solujen suojautumista hapettumisstressiltä
- Edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
- Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
- Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
- Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
- C-vitamiini parantaa raudan imeytymistä
- Osallistuu solujen jakautumisprosessiin
- Edistää raskauden aikaista kudosten kasvua
- Edistää normaalia aminohapposynteesiä
- Sisältää kalsiumia, joka on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle
- Tukee normaalia energiametaboliaa
- Vaikuttaa positiivisesti elektrolyyttitasapainoon sen sisältämän kaliumin vuoksi
- Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston ja lihasten toimintoja
- Edistää normaalia proteiinisynteesiä
- Sisältää luustolle ja hampaille tärkeää kalsiumia ja näin ollen on erinomainen lisä luuston ja hampaiden kehittymiselle
- Ylläpitää ruoansulatuksen normaalia toimintaa"





En vaan voi liikaa hehkuttaa tätä superlöytöäni. Helpottaa arkea, kun kaiken saa yhdestä ja samasta purkista. Reissuun ei tarvitse enää tehdä erinäisiä minigrip-pussiseoksia, vaan yksi purkki riittää. Rahaakin säästyy kun ei tarvitse ostaa erilaisia jauheita eikä vitamiini- ym. lisiä.

Mitä sitten itse olen saanut päivittäisestä vihreästä eliksiiristäni? Ainakin virtaa ja energiaa, tasaisemman ja kauniin värisen ihon, vahvemmat kynnet ja hiukset ja viherhörhön tittelin :)



Toki tehokkuus ja toimivuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia ja se että rahoilleen saa vastinetta. Tätä jauhetta kun nappailee säännöllisesti joka päivä, väsymys ei vaivaa ja energiaa riittää. Nyt sinullakin on oiva mahdollisuus kokeilla itse Foodinin Viherjauhetta. Koodilla "ambassador-10" saat Foodinin verkkokaupasta 10% alennuksen tilauksesta. Toki voit kokeilla samalla myös muita Foodinin tuotteita.


Mistä sinä saat virtaa syksyn pimeyteen?

***
Ps. Klikkaa allaolevaa linkkiä ja saat ilmaisen e-resepti kirjan, jossa on paljon vinkkejä hyvään oloon sekä herkullisia ja helppoja reseptejä.




-Rakkaudella Kaisa


1 kommentti:

  1. Viherhörhölle peukku :D ..peukku myös tuolle viherjauheelle, superhyvää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3